Αρχείο

2024 - Παράσταση της Σχολής της Πηγής του Νεαρού Δάσους Ηρακλείου στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου

Το Σάββατο 30 Μαρτίου η καρδιά του Σαολίν χτύπησε σε μία παράσταση Παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου της Νεοσύστατης Σχολής της Πηγής Νεαρού Δάσους Αγρινίου του Δασκάλου Πέτρου Δούκα. 

Το κλειστό θέατρο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ πλημμύρισε από ένα ένθερμο κοινό που άκουσε για την ιστορία των Σαολίν, τους θρύλους και τον τρόπο ζωής τους και χειροκρότησε ενθουσιασμένο τους μικρούς και μεγάλους μαθητές που έφεραν στο σήμερα μία ιστορία 1.500 χρόνων παρουσιάζοντας άοπλες και ένοπλες φόρμες, φόρμες μίμησης ζώων και σκληρό Τσι Κουνγκ. 

Ευχαριστούμε θερμά τους δασκάλους των Σχολών Ηρακλείου Ανδρέα Τσελεπή και Αιγάλεω Δημήτρη Κιτσώνη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους μαθητές της Πηγής Νεαρού Δάσους Ηρακλείου που ταξίδεψαν από την Αθήνα για να πάρουν μέρος στην παράσταση.

Τώρα πια γνωρίζεις, σημαντικό δεν είναι να είσαι καλύτερος από κάποιον άλλο σημαντικό είναι να είσαι καλύτερος από χτες. 

Ευχαριστούμε τους 51 χορηγούς που βοήθησαν τα μέγιστα στο να υλοποιηθεί αυτή η μοναδική παράσταση.

Ευχαριστούμε θερμά την Έμμυ Βαζούρα για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες και την αγαπημένη μαθήτρια Ντεμίνα Μασούλα που είναι πάντα μαζί μας και φωτογραφίζει τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Παραπάνω άρθρα σχετικά με Παραστάσεις